Menu

Støttelotto

HIF Fodbold støttelotto har nu eksisteret i mere end 25 år. Igennem hele denne periode har betingelserne for at deltage været de samme:

  • 1 månedlig udtrækning
  • 7 præmier pr. udtrækning
  • Præmieværdi pr. udtrækning kr. 1.500,00
  • Pris pr. halvår kr. 150,00 - eller 250,00 pr år.

Med andre ord et af de lotterier med største gevinstchance.Imidlertid er det blevet stadig dyrere at drive lotteriet med et fornuftigt overskud. Udgiften til annoncering og opkrævning er, specielt de seneste år, steget betragteligt. Bestyrelsen har derfor besluttet at reducere udgifterne og øge indtægterne. Således vil gevinstlisten fra 2012 ikke længere vil blive annonceret i Lokalavisen, men alene på fodboldafdelingens hjemmeside.

Husk at oplyse jeres kontaktinfo
Vinderne vil fortsat blive kontaktet direkte. Det er derfor i egen interesse, at vi kender jeres tlf.nr./mobilnr. og at vi får besked hvis det ændres. Hvis muligt vil vi også gerne have jeres mailadresse.

Vi er meget glade for de mange medlemmer der gang efter gang og år efter år har betalt for loddet og derfor også deltager i den månedlige udtrækning – forhåbentlig med en gevinst i ny og næ. Desværre er situationen også den, at nogle ikke betaler den fremsendte opkrævning. Disse nr. deltager naturligvis ikke i lodtrækningen. Men det er dels spild af penge til PBS/Nets opkrævning, og betyder også, at os der er involveret i sagen unyttigt bruger tid på disse. Hvis du ikke længere ønsker at være støttelottomedlem, vil vi bede om – meget gerne hurtigst muligt – at få støttelottobeviset retur og en mail/brev fra dig, hvor du opsiger loddet samt nr. på loddet.

Vil du også være med til at støtte?
Overskuddet for Støttelotto har svinget en del over tiden p.g.a. først dalende medlemstal. I de seneste år har det været svingende. Det maksimale antal medlemmer er 300. P.t. er det ca. 200, men det ser vi gerne øget, således at også de resterende ca. 100 kommer med i trækningspuljen. Skulle du have en medspiller der ikke har en Støttelotto, en bedsteforælder, moster, onkel eller andet familiemedlem, der gerne vil støtte HIF Fodbold, så er der stadig ledige numre. Og overskuddet går ubeskåret til HIF fodbold.

Vi håber på jeres forståelse for disse nødvendige tiltag. Har du ideer til andre indtægtsgivende aktiviteter, som du mener kan være af interesse for os, hører vi gerne fra dig. Hvis du vil give en hånd med ved forskellige aktiviteter, skal du være meget velkommen.

Bestyrelsen
HIF fodbold

HAR DU VUNDET?

GAVEKORTENES VÆRDIER:

1. præmie: 500 kr.
2. præmie: 300 kr.
3. præmie: 200 kr.
4. præmie: 150 kr.
5. præmie: 150 kr.
6. præmie: 100 kr.
7. præmie: 100 kr.

Mail venligst på gitte-stig@outlook.dk eller ring på tlf. 4044 1433 og fortæl hvor I ønsker, at få udstedt jeres gavekort til.

 

Luk